BMW Hírek - Az új BMW X2 M35i

BMW Hírek - Az új BMW X2 M35i

Igéző formákba csomagolt sportosság – 2018 márciusi világpremierjét követően az új BMW X2 eme kettős koncepcióra épülve ejtette rabul főként modern gondolkodású fiatalokból álló célközönségét.

Extrovertált formanyelvével és dicső legendákra utaló dizájnmegoldásaival a kompakt szegmens élére érkező BMW X2 egy merőben innovatív aspektusból értelmezte újra a prémium SAC (Sports Activity Coupé) modellek fogalmát.

A BMW X2 modellsorozat csúcsát egy BMW M Performance motorváltozat foglalja el

A bajor prémiumgyártó bemutatja a BMW X2 modellsorozat új etalonját. A formatervezők az új BMW X2 M35i (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 8,1 – 8,4 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 185 – 191 gramm / km)* szélesre nyújtott hűtőrács-párját Cerium Grey árnyalatú keretbe foglalták, hogy a modellsorozat legerősebb tagja már első ránézésre is kitűnjön a mezőnyből. A Cerium Grey szín a légbevezető nyílások keretén és a külső visszapillantó-házakon is visszaköszön. Hátulnézetből az új BMW X2 M35i modellt a hamisítatlan BMW M lökhárító határozza meg, amelyben két típus-specifikus, ugyancsak Cerium Grey árnyalatú kipufogóvég díszeleg.

A BMW legerősebb kétliteres TwinPower Turbo motorja

Az új BMW X2 M35i motorházteteje alatt egy 225 kW / 306 lóerő maximális teljesítményre képes, turbófeltöltésű, soros négyhengeres benzinmotor dolgozik, amely magasan új mércét állít kategóriájában. Ahogyan azt a világ legerősebb betűje, az M is sugallja, az új BMW X2 M35i a BMW M Performance modellek dinamikus vezethetőségét és letaglózó menetteljesítményét örökölte. A modellt ezúttal is a BMW M GmbH tervezőmérnökei álmodták meg, akiknek évtizedekre visszanyúló motorsport-tapasztalatai a BMW X2 modellsorozat új etalonjának minden alkatrészét áthatják. A BMW M Performance motorborítás alá rejtett kétliteres TwinPower Turbo erőforrás a BMW M Performance modellek első négyhengeres erőforrásaként, egyszersmind a bajor prémiumgyártó sorozatgyártásban valaha kínált legerősebb soros négyhengeres szíveként ünnepli világpremierjét. A technológia maximális teljesítménye 225 kW / 306 lóerő, csúcs forgatónyomatéka pedig 450 Nm. A letaglózó erőt a BMW X2 M35i modell széleskörű alapfelszereltségeként kínált BMW xDrive intelligens összkerékhajtás juttatja hiánytalanul az úttestre, a Launch Control elnevezésű rajtprogrammal kiegészített, típus-specifikus BMW M Performance hangolású, nyolcfokozatú Steptronic automataváltóval együttműködve. Az új BMW X2 M35i így 4,9 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre*. Az erőforrás hűtéséről újratervezett hűtőrendszer gondoskodik.

Kimagaslóan sportos menetdinamika a BMW M típus-specifikus technológiáival

Teljes értékű BMW M Performance modellként az új BMW X2 M35i lemezei mögött nem csupán egy erőteljes motor, de egy típus-specifikus hangolású M Sport futómű is dolgozik, amelyet a tervezőmérnökök részletekbe menően a BMW X2 sportos karakterisztikája szerint állítottak be. Az opcionális extrafelszereltségeket egyesítő palettáról emellett az adaptív futómű is elérhető, amely a tökéletes sportosság és az abszolút menetkomfort érdekében két teljesen eltérő, manuálisan állítható üzemmódot kínál. Az új BMW X2 M35i egyik legkülönlegesebb technikai újítása az M Sport differenciálmű első tengelybe integrált változata, amely az első négyhengeres erőforrás mellett ugyancsak most ünnepli BMW M Performance-premierjét. A legintenzívebb vezetési manőverek közben az első differenciálmű záró funkciója a lehető leghatékonyabban csökkenti az első kerekek tapadásvesztésének esélyét. Az új BMW X2 M35i megerősített fékrendszert is kapott: a sötétkék metál féknyergeket és az elöl 18”, hátul 17” méretű acél féktárcsákat kínáló M Sport fékrendszer még a legkeményebb terhelések közepette is mindvégig rövid féktávokat garantál. A BMW M GmbH modellbe integrált szaktudása azonban itt még közel sem ért véget: a tervezőmérnökök az erőforrás, az összkerékhajtás, az automataváltó, a futómű és a fékrendszer után az új BMW X2 M35i kormányművét és kerékfelfüggesztéseit is az újdonság hajtásláncának menetteljesítményéhez hangolták. A típus-specifikus beállításnak köszönhetően így a BMW M sportkormány végtelenül közvetlen irányítást és rendkívül precíz visszajelzéseket ad. Az új BMW X2 M35i széleskörű alapfelszereltségének ráadásul az M Sport kerékfelfüggesztés is része, amely a BMW X2 hasmagasságának csökkentése mellett keményebb spirálrugókat és feszesebb lengéscsillapítást kínál. A BMW M GmbH a hátsó tengely szerkezetét is újratervezte. Az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető adaptív futómű a vezetési stílus szerint állítható spirálrugókkal és lengéscsillapítókkal két teljesen eltérő, manuálisan állítható üzemmódot kínál.

Újragondolt stílusjegyek a BMW M Performance modellek Cerium Grey árnyalatú karosszéria-kiegészítőivel

Az új BMW X2 M35i sportos kvalitásai – amelyek a lemezek mögött megbúvó technológiában gyökereznek – a karosszéria stílusjegyein is visszaköszönnek. A modellsorozat etalonjának formanyelvét az M Sport csomag tételei és a Cerium Grey árnyalatúra fényezett BMW M Performance karosszéria-kiegészítők egysége határozza meg. Szemből nézve mindez a teljes LED-technológiás első fényszórókkal és ködlámpákkal kezdődik, majd a Cerium Grey árnyalatú hűtőrács-párban, illetve a motor és a fékrendszer hűtőlevegőjét szállító, ugyancsak Cerium Grey színű oldalsó légbevezető nyílásokban folytatódik. A külső visszapillantó-házakat újragondolták és hasonló árnyalattal borították, a BMW M hátsó lökhárítóba pedig az M Sport kipufogórendszer 100 milliméter átmérőjű ikervégződését integrálták. A típus-specifikus kipufogódobnak köszönhetően az új BMW X2 M35i kivételesen sportos orgánummal bír. A külső stílusjegyek tárházát a 715M kódú, 19” méretű M Sport könnyűfém keréktárcsák zárják, amelyek az opcionális extrafelszereltség részeként 721M kódú, 20” méretű, Cerium Grey kéttónusú M Sport könnyűfém keréktárcsákra cserélhetők.

Most először: a tökéletes üléspozíció és a maximális oldaltartás kettőséért exkluzív BMW M sportülések felelnek

Az utastérben szintén a kivételesen sportos megjelenésé a főszerep. Ahogyan a karosszéria esetében, úgy az ajtók mögött is az M Sport csomag tételei határozzák meg az összhangot. Az új BMW X2 M35i azonban mindezeken felül már az alapfelszereltség részeként váltófülekkel felszerelt BMW M bőr sportkormányt és az első ajtóknál „M35i” feliratú küszöbléceket kapott, az opcionális extrafelszereltségek listáján pedig újdonságként mutatkoznak be a BMW M sportülések. Az integrált fejtámlákkal felszerelt ülések még a legélesebb kanyarokban is tökéletes oldaltartást garantálnak a vezetőnek és első utasának, a hosszúra nyúló utazásokat pedig egyszerre kényelmessé és biztonságossá varázsolják. A BMW M sportülések három különböző mintázattal érhetőek el: a kék varrással díszített fekete szövet / alcantara kettős borítás alternatívájaként fekete kontraszt-varrással öltött, vöröses Dakota bőrözés és teljesen fekete Dakota bőrkárpit érhető el. Az opcionális extrafelszereltségeket egyesítő palettáról a BMW M sportülések árnyalatával harmonizáló BMW M biztonsági övek is elérhetők.

Iránymutató digitális fejlettség csúcstechnológiás technológiai innovációkkal

A hajtáslánc és a kisugárzás minden kétséget kizáróan sportos temperamentumán felül az új BMW X2 M35i a bajor prémiumgyártó járművezérlési és járműkapcsolati innovációk terén elért, iránymutató digitális fejlettségéről is tanúbizonyságként szolgál. A modellhez megrendelhető opcionális extrafelszereltségek között például a színes BMW Head-Up kijelző is megtalálható, a kompakt szegmensben egyedülálló méretű kivetítési felülettel. Igény szerint a BMW ConnectedDrive legújabb generációja és az új BMW Connected okoseszköz-alkalmazás is a bajor prémiumgyártó ügyfelének rendelkezésére áll, miközben az opcionális extrafelszereltségek listáját olyan tételek színesítik, mint például a vezeték nélküli Apple CarPlay előkészítés. A vezetést támogató rendszerek palettáján többek között olyan kamera-alapú technológiák is megtalálhatók, mint a folyamatos araszolást megkönnyítő torlódás-asszisztens (Traffic Jam Assistant) vagy az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető parkolóasszisztens (Parking Assistant).

Az új BMW X2 M35i sorozatgyártása 2018 novemberében veszi kezdetét, az első példányok 2019 márciusában érkeznek meg Európába.

*A menetteljesítményre, átlagos üzemanyag-fogyasztásra és kombinált károsanyag-kibocsátásra vonatkozó adatok előzetes értékek.

Elkészültek Mexikóban az első BMW 2-es Coupé modellek - TRSonline.hu

Elkészültek Mexikóban az első BMW 2-es Coupé modellek - TRSonline.hu

A kétajtós prémium sportkompakt új nemzedékének sorozatgyártását a világ összes piacára kizárólag a San Luis Potosí városában működő létesítmény végzi, amelynek továbbfejlesztésébe a müncheni központú vállalatcsoport mintegy 125 millió dollárt fektetett be.

Bővebben...

Az új ŠKODA FABIA – Ötletesebb, mint valaha - TRSonline.hu

Az új ŠKODA FABIA – Ötletesebb, mint valaha - TRSonline.hu

Az új ŠKODA FABIA ötletesebb, mint valaha: a sikermodell negyedik generációja felszereltségétől függően akár negyvenhármat is kínálhat a márkára jellemző Simply Clever részletmegoldásokból, amelyekkel a cseh autógyártó nagyban megkönnyíti ügyfelei számára a mindennapi autózást. E funkciók közül öt teljesen új a kínálatban, míg további nyolc most jelenhet meg először a FABIA fedélzetén.

Bővebben...

Audi Grandsphere Concept: a közúti magángép - TRSonline.hu

Audi Grandsphere Concept: a közúti magángép - TRSonline.hu

A 2021. évi Nemzetközi Autókiállításon az Audi bemutatja az Audi Grandsphere koncepciójárművét. Az első osztályon való repüléshez hasonlóan az 5,35 m hosszú Grandsphere szedán a legnagyobb kényelemben tett privát utazás nyújtotta luxust az átfogó fedélzeti élménykínálattal egyesíti. A 4. szintű automatizált vezetés a szabadság új dimenzióit teszi lehetővé: ebben az üzemmódban a belső tér tágas élményszférává változik kormánykerék, pedálok vagy kijelzők nélkül. Az első ülések pedig első osztályú lounge teret formáznak, maximális hellyel, szabadabb kilátással és a holisztikus digitális ökoszisztéma minden funkciójához való hozzáféréssel, amelybe az Audi Grandsphere beépült.

Bővebben...

2021-ben a Volkswagen ID.4 a Világ Év Autója - TRSonline.hu

2021-ben a Volkswagen ID.4 a Világ Év Autója - TRSonline.hu

Wolfsburg / New York/Budapest – 2021-ben a „Világ Év Autója” egy Volkswagen: az új, teljesen elektromos ID.4 valamennyi nemzetközi konkurenciáját maga mögé utasította az idei nemzetközi „Word Car Awards” versenyen. A Világ Év Autója versenyt évente hirdetik meg. 24 országból több mint 90 nemzetközi autó-motoros újságíró adja le szavazatát a világpiac legjobb újdonságaira.

Bővebben...

Számos modellsorozatát frissíti 2019 nyarán a BMW

Számos modellsorozatát frissíti 2019 nyarán a BMW

Tovább bővül az új BMW 3-as limuzin, az új BMW 8-as Coupé és az új BMW 8-as Cabrio motorpalettája, bemutatkozik az új BMW 530e xDrive limuzin és az új BMW M550i xDrive limuzin, miközben a BMW 5-ös sorozat új V8-as benzinmotorral, az új BMW Z4 hatfokozatú manuális váltóval, a BMW M4 Coupé és a BMW M4 Cabrio pedig már alapfelszereltségként BMW M Competition Package teljesítménynövelő csomaggal gazdagodik.

Bővebben...

Fényszóró polírozás mesterfokon

Fényszóró polírozás mesterfokon

Pár hete a családba került egy kis Volkswagen Polo. A páromnak vettük, hogy legyen egy kis szaladgálósa. Csak 1.4 benzin, de meglepően jól szedi a lábát az alacsony sebességi fokozaton, így pont megfelelő egy városi autónak.

Bővebben...

A VI. Paul Walker emléknapon nem csak a színészről emlékezünk meg

A VI. Paul Walker emléknapon nem csak a színészről emlékezünk meg

Sajnos a tavalyi felvezetőautónk tulajdonosa ebben az évben elhunyt, így megemlékezünk róla is. Xavi Schmidt nagy rajongója volt Paul Walkernek és a Halálos Iramban című sorozatnak. Xavi több helyre is ellátogatott ahol forgatott régebben a stáb és fotókat is készített amiket megtekinthettek itt:

Bővebben...

Ismét Paul Walker megemlékezés, immáron VI. alkalommal a TRS szervezésében

Ismét Paul Walker megemlékezés, immáron VI. alkalommal a TRS szervezésében

Immáron a VI. Paul Walker megemlékezést tartja a TRS Online, ami Magyarország legnagyobb emlékmenete és megemlékezése. A menet a XX. kerületi Tesco áruháztól indul 22:00 kor.

Bővebben...

Nagyon brutál videó promót csinált a BMW az „M Town”-nak (+videó)

Nagyon brutál videó promót csinált a BMW az „M Town”-nak (+videó)

A világméretű „Too Much” kampány folytatásaként a BMW M GmbH felépítette az érzelmekben gazdag „M-es” pillanatok virtuális otthonát.

Bővebben...

BMW Hírek - Az új BMW X2 M35i

BMW Hírek - Az új BMW X2 M35i

Igéző formákba csomagolt sportosság – 2018 márciusi világpremierjét követően az új BMW X2 eme kettős koncepcióra épülve ejtette rabul főként modern gondolkodású fiatalokból álló célközönségét.

Bővebben...

A BMW X3 M és a BMW X4 M a Nürburgringen melegít

A BMW X3 M és a BMW X4 M a Nürburgringen melegít

A BMW M GmbH tovább bővíti nagyteljesítményű élsportolói összkerékhajtással felvértezett portfólióját: a BMW X3 M és a BMW X4 M álcázott prototípusai a Német Túraautó Bajnokság e hétvégi fordulójának betéteseményeként gurulnak ki a nagyközönség elé.

Bővebben...

I.D. R Pikes Peak a Classic Days találkozón (+videó)

I.D. R Pikes Peak a Classic Days találkozón (+videó)

Augusztus 3. és 5. között jön el ismét az I.D. R Pikes Peak ideje, ekkor debütál ugyanis Németországban, a Dyck kastélyban megrendezett 13. Classic Days veterán találkozón. 

Bővebben...

Szalayék tartják hatodik helyüket!

Szalayék tartják hatodik helyüket!

Hosszú idõ után elõször vették elõ a lapátokat – érdekes érzés volt, de most egy ideig nem akarják újra átélni. A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettõs a Türkmén Desert Race harmadik napján félórás ásás után a 12. helyet szerezte meg az autós mezõnyben, az összetettben azonban a keresztbeverések és az ellenfelek technikai gondjai miatt tartja a hatodik helyét.

Bővebben...

Ausztriában található a világ egyik legfanatikusabb Golf gyűjtője

Ausztriában található a világ egyik legfanatikusabb Golf gyűjtője

Egy osztrák kéményseprő rendelkezik a világ talán legnagyobb Golf-gyűjteményével: egészen pontosan 116 példány található Josef Juza Bécs közeli raktárában. A kilencvenes évek óta növekvő kollekcióban az egyszerű alapmodellek mellett akad jó pár különleges darab.

Bővebben...

Elindult az ÉV AUTÓJA szavazás! Töltsd fel most az autódat!

Elindult az ÉV AUTÓJA szavazás! Töltsd fel most az autódat!

Elindult az Év autója 2018 a TRS szervezésében. Összesen nyolc kategóriában jelölhetik az autójukat a nevezők! A részvétel teljesen ingyenes. A regisztráció után azonnal fel tudod Te is tölteni az autódat az Év autója 2018 beküldés menüpont alatt.

Bővebben...

Fejlesztések a TRS Közösség oldalán! Térképes TRS tagkereső!

Fejlesztések a TRS Közösség oldalán! Térképes TRS tagkereső!

Ismét fejlesztettünk a TRS közösség oldalán! Mától megtudhatjátok, hogy ki lakik a legközelebb hozzád! Miért is jó ez? Ha valahol megáll az autód és segítségre lenne szükséged, csak beírod, hogy hol vagy és megmutatja a térképen, hogy ki van melletted! 

Bővebben...

I. TRS SIM Weekend - Részletek

I. TRS SIM Weekend - Részletek

Ahoj szimulátor rajongók! Ne játssz egyedül otthon, inkább csatlakozz a TRS Gamer ROOM -hoz! A mai program Assetto Corsa és Live for Speed! Megpróbáljuk egy részét majd Live-ba is nyomni! A részletek:

Bővebben...

TRS SIM Weekend - Gyere Te is szimulátorozni

TRS SIM Weekend - Gyere Te is szimulátorozni

Sziasztok! Gondolom sokan vagytok úgy mint mi, hogy autós szimulátor játékokkal ütitek el a pihenésre szánt időtök. Megpróbáljuk egy kicsit összehozni a csapatot és a szombati-vasárnapi napokon csinálunk TRS szervereket ahova tudtok csatlakozni. A Discordon is tudtok csatlakozni hozzánk!

Bővebben...

BMW FEST vagy Zenei Fesztivál? Te mit szeretnél? Írd meg a véleményed!

BMW FEST vagy Zenei Fesztivál? Te mit szeretnél? Írd meg a véleményed!

Gondolom sokan olvastátok, hogy az idei BMW Fest ami Európában az egyik legnagyobb BMW-s autóstalálkozó, nem egyszerűen indul a szervezőknek, ahogy azt a vira hírportlál is megírta. Mi a Tuning Roadshow-sok személyesen is ismerjük a szervezőket. Kíváncsiak lennénk arra, hogy Ti hogyan vélekedtek egy "petíció" formájában!

Bővebben...

300 Volkswagen up!-al elindult a MOL Limo szolgáltatása Budapesten

300 Volkswagen up!-al elindult a MOL Limo szolgáltatása Budapesten

Elindult Budapesten a Mol Limo, a Mol Bubi mintájára kialakított közösségi autómegosztó szolgáltatás. Budapesten 200 darab benzines Volkswagen up! és 100 darab elektromos Volkswagen e-up! modellt vehetnek majd igénybe az érdeklődők, valamint a cég elektromos töltőhálózat kiépítését is elkezdte a régióban. 

Bővebben...

Hatalmas durranásra készül a Seat, új CUPRA: egy új márka születik

Hatalmas durranásra készül a Seat, új CUPRA: egy új márka születik

A CUPRA mindig a SEAT legsportosabb jellegének kifejezését jelentette. Ma a SEAT hivatalosan bemutatja az új CUPRA logót, és ezzel betekintést enged a CUPRA jövőbeni világába.

Bővebben...

V. Paul Walker emlékmenet információk

V. Paul Walker emlékmenet információk

Sziasztok TRS-esek!


Az V. Paul Walker emlékmenet útvonalát úgy terveztük meg, hogy az eddigi visszajelzésekből indultunk ki. A legtöbben azt írtátok, hogy ha folyamatosan az M0-án megyünk akkor nem tudtok videókat csinálni mert nagyon sötét van, illetve sokan csak ezért nem szeretnének éves pályamatricát venni. Sajnos az esti időpont és a kis utcák miatt a Fővárosi Rendezvénypark kilőve, így maradt az, hogy mindenképp egy nagyobb parkoló legyen az indulás és az érkezés helye.

Bővebben...

Balaton, a Magyar tervezésű autómárka

Balaton, a Magyar tervezésű autómárka

1956. elejére elkészült a két székesfehérvári törpeautó, az Alba Regia és a Balaton. Az előbbit a Horváth “Bózsi” József vezette csapat alkotta meg, az utóbbi munkálatait Zappel “Csöpi” József repülőgépmérnök vezette. Horváth már sárpentelei otthonában megkezdte saját tervei alapján egy jármű kialakítását, és amikor hírét vette, hogy munkahelyén hivatalosan is készül törpeautó, bevitte a terveket. 

Bővebben...

Foglald le előre az emlékmenetes talis matricádat!

Foglald le előre az emlékmenetes talis matricádat!

Az előző évekhez hasonlóan idén is készítettünk nektek külön erre az alkalomra gyártott limitált számú emlékmenetes matricát! Már most foglald le ha Te is szeretnél egyet ezek közül, hiszen mindig hamar gazdára lelnek! FRISS!! Már nem tudsz előfoglalni, már csak kint tudsz venni.

Bővebben...

V. Paul Walker emlékmenet és emléknap

V. Paul Walker emlékmenet és emléknap

Immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a tragikus autóbalesetben elhunyt legendás színész, Paul Walker emlékére szervezett megemlékezés és emlékmenet Budapesten, a Tuning RoadShow szervezésében. 2018. Január 27.-én, szombaton este 19:00-kor ismét útnak indulunk, hogy megemlékezzünk a kedvelt színészről, és emlékezzünk az autóbalesetekben elhunyt barátainkra, társainkra is. 

Bővebben...

Díjnyertes utánfutó a II. BMW SHOW és ExTrEmE Weekenden!

Díjnyertes utánfutó a II. BMW SHOW és ExTrEmE Weekenden!

Német autó találkozókon és BMW találkozókon a nézősereg központi témája! Három különböző rendezvényen egyedi kategóriában első helyezést ért el, teljesen egyedi darab a nagyvilágban ez az egy darab létezik.

Bővebben...

Részeg szlalom a II. BMW SHOW és Extreme Weekend-en

Részeg szlalom a II. BMW SHOW és Extreme Weekend-en

Részeg szlalom egy autó show-n?! Hogy pontosan mi is lesz ez az ügyességi játék? Hogy jön össze a részegség és a BMW Show?

Bővebben...

A nagy BMW-s nemek harca a II. BMW Show és extreme weekend-en!

A nagy BMW-s nemek harca a II. BMW Show és extreme weekend-en!

A BMW-s pasik azt állítják, hogy a Női BMW-s sofőrök nem ugyan olyan jók, mint a BMW-s pasik! Itt a lehetőség, hogy megmutassátok csajok, hogy ez nem így van! Magyarországon elsőként BMW-s nemek harca a II.BMW Show és Extreme Weekend-en (Szeptember 23 - Fővárosi Rendezvénypark)!

Bővebben...

Szlalom parádé a II.BMW Show és ExTrEmE Weekend-en! Jelentkezz most!

Szlalom parádé a II.BMW Show és ExTrEmE Weekend-en! Jelentkezz most!

Ismét lesz Szlalom Parádé a Fővárosi Rendezvényparkban! Ezúttal a II.BMW Show és ExTrEmE Weekend keretein belül!
Két kategória lesz. Utcai autó és verseny autó (épített), tehát bárki indulhat. Egyedülálló szinkronpálya lesz kiépítve, így nincs időmérés, hanem egymás ellen tudtok menni.

Bővebben...

Motoros Stunt bemutató a Fővárosi Rendezvényparkban

Motoros Stunt bemutató a Fővárosi Rendezvényparkban

Dér Gabi barátunk, ha már olyan jó idő volt, kijött egy kicsit szórakoztatni a kilátogató vendégeket. Első alkalommal volt kint, tetszett neki a technikás pálya. Megígérte, hogy amint engedi az ideje mindenképp kijön még egy kicsit bemutatózni!

Bővebben...

Birtokba vették a Fővárosi MotorShow-n a versenymotorokat a Cseppkő Gyermekotthon gyerkőcei!

Birtokba vették a Fővárosi MotorShow-n a versenymotorokat a Cseppkő Gyermekotthon gyerkőcei!

Mint ahogy sokan tudjátok megpróbálunk minden rendezvényünkbe karitatív jelleget bevinni. Idén a Cseppkő Gyermekotthon lakóit fogadjuk minden rendezvényünkön. Elsőként a Fővárosi Motor Show keretein belül történt ez. A H-Moto Team volt a partnerünk benne.

Bővebben...

JAPFest 2017 - Japán autóstalálkozó

JAPFest 2017 - Japán autóstalálkozó

Júniusban a Japán autósok vették birtokukba a Fővárosi Rendezvényparkot. Első alkalommal lett felvéve a programba a ParKING ügyességi verseny ami nagy sikernek örvendett. A bólyás ügyességi pálya először sokakat megviccelt, de amikor a vonalvezetést megszokták, egyre gyorsabb köridők születtek.

Bővebben...

Egyedi autók az első Magyarországi Opel Show-n

Egyedi autók az első Magyarországi Opel Show-n

Aki május 13.-án kilátogatott a Fővárosi Rendezvényparkba szebbnél szebb és egyedi Opelekkel és Vauxhall-okkal találkozhatott. A játékok és a több kategóriás autószépségversenyben legjobb helyezést elérők rengeteg oklevéllel és kupával távoztak.

Bővebben...

Vezetéstechnikai nyíltnap a Fővárosi Rendezvényparkban

Vezetéstechnikai nyíltnap a Fővárosi Rendezvényparkban

Autós-motoros nyíltnapot tartunk a Fővárosi Rendezvényparkban!
Ha jogsi előtt állsz, vagy már megvan a jogosítványod de bizonytalan vagy, ne a parkoló kocsik között vagy az utcán gyakorolj ahol balesetet okozhatsz!

Bővebben...

Balesetmentes volt az első Szlalom Parádé

Balesetmentes volt az első Szlalom Parádé

Eddig még csak a Driftesek mutathatták meg a tudásukat a rendezvényeinken, mint például a BMW Show-n, ahol a Westend City Center tetején építettünk egy drift pályát, vagy mint a DriftDay-en amit a tököli Drift Arénában tartottunk.

Bővebben...

Nem várt sikereket hozott az első NAT!

Nem várt sikereket hozott az első NAT!

A nyár búcsúztatására rendeztük meg az első NAT 2K16-ot. Több száz német autós tette tiszteletét a Fővárosi Rendezvényparkba. Gyönyörű időt fogtunk ki, gondolom ezért is volt az első NAT-on ilyen kiemelkedően magas a létszám.

Bővebben...

Az első BMW Summer Meet 2016-ban!

Az első BMW Summer Meet 2016-ban!

Megrendeztük az első BMW Summer Meet-et a Fővárosi rendezvényparkban. Családias hangulatban élvezhettük a napsugarakat. Ahogy kértük többen hoztatok grillt és a baráti társaságotokban oda is tettétek a husikat.

Bővebben...

Jön a nyár egyik legnagyobb autós családi fesztiválja az ÉlményFesztivál!

Jön a nyár egyik legnagyobb autós családi fesztiválja az ÉlményFesztivál!

Garantáltan felejthetetlen élménnyel tér haza aki ott lesz az ÉlményFeszten július 23-24-én Budapesten! A TuningRoadShow csapata Magyarország legszebb autói mellett Drift és Gymkhana bajnokokat is felvonultat a rendezvényein, ezúttal sem lesz ez másképp.

Bővebben...

I. Auchan futam, avagy márkapárbaj bevásárlókocsikkal

I. Auchan futam, avagy márkapárbaj bevásárlókocsikkal

Szóval elgurult a gyógyszerünk? IGEN! Nevezd be másod magad az I. Auchan futamra! Garantált az adrenalin és a nevetés! Nagyszabású majálisozásra vár mindenkit a Tuning Roadshow csapata május 14-én a Fóti Auchan áruház parkolójába a Fővárosi Tuning Majálisra!

Bővebben...

Gyerekgokart futam a Tuning Majálison

Gyerekgokart futam a Tuning Majálison

A TuningRoadshow mindig ügyel arra, hogy a család minden tagja jól érezhesse magát rendezvényein. Éppen ezért, most egy kis gokartozásra invitálunk minden 10év alatti fiút és lányt, hogy jöjjön el szüleivel és próbálja ki magát a külön erre a célra kialakított mini pályánkon.

Bővebben...

Több százan voltak az I. Budapest Night Cruisingon (videóval)

Több százan voltak az I. Budapest Night Cruisingon (videóval)

A körülbelül 30 autóra tervezett első Budapest Night Cruising (BNC) jóval nagyobbra sikeredett mint ahogy arra előzetesen számítottunk.  Már az elindulásnál tudni lehetett, hogy nem lesz könnyű dolog az átvonulás Budapesten délről északra, hisz a rengeteg különféle autó megtelítette az Obi parkolóját.

Bővebben...

Adrenaline Rush Rally avagy hogyan túrázzunk még élvezetesebben!

Adrenaline Rush Rally avagy hogyan túrázzunk még élvezetesebben!

A TuningRoadShow egyik partnere az Adrenaline Rush Rally szervezője Makay Bence betekintést ad egy kicsit, hogy mi az Adrenaline Rush Rally célja pontosan. Természetesen élménybeszámolóval fűszerezve.

Bővebben...

Átadtuk a TuningRoadShow-s rendezvényen gyűjtött adományokat a Máltai Szeretetszolgálatnak

Átadtuk a TuningRoadShow-s rendezvényen gyűjtött adományokat a Máltai Szeretetszolgálatnak

A tavalyi Paul Walker megemlékezés nem egy hagyományos megemlékezés volt. Mivel a Halálos Iramban sztárja maga Paul Walker is rengeteg karitatív megmozdulásban vett részt, így a TuningRoadShow csapata kitalálta, hogy a megemlékezőkkel együtt közösen gyűjtenek mécseseket az utcán élő hajléktalanok számára, hogy ezzel is enyhítsék az esti mínuszokat.

Bővebben...

Ismét hatalmas tömeg a Paul Walker emlékmeneten és emléknapon

Ismét hatalmas tömeg a Paul Walker emlékmeneten és emléknapon

A 2015-ös Paul Walker emléknap és emlékmenet az előző évekhez hasonlóan, a színész halálának harmadik évfordulóján is óriási érdeklődésnek örvendett. Ezt igazolja, hogy több mint 1000 autó vonult fel az M0-ás autóúton a Szigetszentmiklósi Auchantól a Törökbálinti Auchan áruházig.

Bővebben...

Márkapárbaj a TuningRoadShow-n holnap!

Márkapárbaj a TuningRoadShow-n holnap!

Holnap megnézzük, hogy ki a legény a gáton! A tököli repülőtér területe adott arra, hogy a Drift pálya mellé egy ügyességi pályát építsünk...és meg is csináljuk nektek!!!

Bővebben...

Gyere és nyerd meg Te a Wellness pihenést a TuningRoadShow-n!

Gyere és nyerd meg Te a Wellness pihenést a TuningRoadShow-n!

A kilátogató vendégek között kisorsolunk egy Wellness pihenést a Pollushof Panzió jóvoltából. Hogy hogyan nyerheted meg? Gyere ki és megtudod!...és akkor lássuk pontosan miről is van szó:

Bővebben...

Az év utolsó SUZUKI találkozója a tököli TRS-en!

Az év utolsó SUZUKI találkozója a tököli TRS-en!

Naptárba feljegyezni az év utolsó Suzuki találkozóját! Október 11. Tököli repülőtér! Nem egy szokványos Suzuki találkozó lesz a TuningRoadShow-n, mert nem csak értékes díjakat nyerhettek a Verdafesztesek több kategóriás szépségversenyein és játékain, hanem adok-veszek börze is lesz!

Bővebben...

Évvégi Opel találkozó és Adok-veszek börze a TRS-en Tökölön!

Évvégi Opel találkozó és Adok-veszek börze a TRS-en Tökölön!

Magyarország egyik legnagyobb Opeles Facebook csoportja A Nagy Opel Adok-veszek is csatlakozik a TRS-hez Október 11.-én a tököli repülőtéren.

Bővebben...

Drift Őrület Október 11.-én a tököli repülőtéren (az év utolsó drift rendezvénye)

Drift Őrület Október 11.-én a tököli repülőtéren (az év utolsó drift rendezvénye)

Ha a Drift szerelmese vagy akkor Te se hagyd ki az év utolsó drift rendezvényét a DRIFT DAY 2015-öt! Ha nem ültél még igazi DRIFT Szörnyetegben akkor gyere ki mindenképp mert egész napos DRIFTTAXIzás lesz, beülhetsz street, gymkhana vagy a Magyar bajnok Galacs Gábor autójába ahol garantáltan egy életre szóló élményben lesz részed.

Bővebben...

Így nyerhetsz páros belépőt, vagy DriftTaxi jegyet a Tököli TRS-re!

Így nyerhetsz páros belépőt, vagy DriftTaxi jegyet a Tököli TRS-re!

Sokan kérdeztétek, hogy lehet-e páros belépőt nyerni, vagy esetleg a DriftTaxira ingyen menetet! Van egy jó hírem! Igen.

Bővebben...

A nyár utolsó és egyik legdurvább autósrendezvénye Októberben a tököli reptéren!

A nyár utolsó és egyik legdurvább autósrendezvénye Októberben a tököli reptéren!

A TRS (TuningRoadShow) és a VerdaFeszt2015 csapata október legdurvább autós rendezvényét mutatja be a tököli reptéren! A megszokott Drift őrület a WestEnd után átköltözik a tököli reptérre és egésznapos DRIFTTAXI lesz (DRIFTDAY) a driftarénában driftbajnokokkal.

Bővebben...

Ütősre sikeredett a 2015-ös BMW Show promo videó forgatása!

Ütősre sikeredett a 2015-ös BMW Show promo videó forgatása!

A Nyári Tuning Show-n oda tették magukat a BMW-sek! Akik kilátogattak azoknak felejthetetlen élményben volt részük, hiszen Galacs Gábor Magyar Drift bajnok mellett Bimmer Bandita és Peti is sziporkázott a forgatáson.

Bővebben...

Nyári TuningShow és BMW Show promó videó forgatás

Nyári TuningShow és BMW Show promó videó forgatás

A TuningRoadShow-nál is elindul a szezon!

Az első állomás a pilisjászfalui Mustang Pub és Grill. A már megszokott autós motoros programokon kívül most egy kuriózum várja a kilátogatókat, még pedig a BMW Show 2015 promó videójának a forgatása.

Bővebben...

Közel 1500 autó vett részt a Paul Walker emlékmeneten és az emléknapon

Közel 1500 autó vett részt a Paul Walker emlékmeneten és az emléknapon

Az AutoMotorCenter.hu ismét egy sikeres rendezvényt tudhat maga mögött, melynek segítői voltak az AmCars.hu, a TuningRoadshow.hu és a Smoke & Charm csapata.

Bővebben...

Ismét megrendezésre kerül a Paul Walker emléknap autóstalálkozóval egybekötve

Ismét megrendezésre kerül a Paul Walker emléknap autóstalálkozóval egybekötve

Az AmCars.hu és az AutoMotorCenter.hu közreműködésével idén is meglesz tartva a Paul Walker emléknap. Tavaly a duna parton az Árpád híd tövében emlékeztünk meg a Halálos Iramban sztárjáról aki tragikus balesetben vesztette el az életét. Idén szervezettebb formában emlékezünk meg róla a Campona I. szintjén lévő fedett parkolóházában.

Bővebben...

Óriási siker, autó csodák és drift őrület az I. AutoMotorCenter.hu Országos Autóstalálkozón!

Óriási siker, autó csodák és drift őrület az I. AutoMotorCenter.hu Országos Autóstalálkozón!

A hétvégén került megrendezésre az I. AutoMotorCenter.hu Országos Autóstalálkozó, ahol a jó hangulatot még az sem tudta elrontani, hogy délelőtt még egy kis eső áztatta a korán kelők autóit. A délutáni napsütéssel érkező nyeremény-zápor azonban már senkit nem zavart, sőt!

Bővebben...

Augusztus 10-11-én megrendezésre kerül az I. AutoMotorCenter.hu Autóstalálkozó!

Augusztus 10-11-én megrendezésre kerül az I. AutoMotorCenter.hu Autóstalálkozó!

Ez a hétvége kicsit más lesz, mint a megszokott autóstalálkozók, hiszen mi nem hagyjuk, hogy bárki is unatkozzon majd aki kilátogat hozzánk, ezért egész napos autós-ügyességi vetélkedőkkel várunk mindenkit, akár egyedül, akár családdal, gyerekkel vagy akár kutyával együtt érkezik!

Bővebben...

Apróhirdetések

Friss hírek

Media type
29:00
RIDE 3 Gameplay - Rain/Night/Garda Lake exlusive!

RIDE 3 Gameplay - Rain/Night/Garda Lake...

Részletek
Ride 3 gameplay, HD. Az eddigi legjobb motoros játék! ;)
Media type
2:16
BMW Klub Budapest Bevonulása a Unique Custom Cars rendezvényére

BMW Klub Budapest Bevonulása a Unique Cu...

Részletek
Nem készültem, hogy forgatok, vagy fotókat készítek, de aztán evés közben jött meg az étvágy. :) Bár kevés anyag volt, megpróbáltam a maximumot kihozni belőle ;) :))
Media type
6:34
Forza Horizon 4 - 2003 BMW M5 E39 Gameplay

Forza Horizon 4 - 2003 BMW M5 E39 Gamepl...

Részletek
Forza Horizon 4 - 2003 BMW M5 E39 Gameplay
Media type
6:08
Kunmadaras Power-Sprint 8. forduló 2018 © RallyMedia.tk

Kunmadaras Power-Sprint 8. forduló 2018...

Részletek
Kunmadaras Power-Sprint 8. forduló 2018.11.25.
Media type
1:33
Galacs Gabi vs. Csümi Tsuiso párbaj a Nyugati aluljáróban

Galacs Gabi vs. Csümi Tsuiso párbaj a Ny...

Részletek
A magyar driftereknek sem kell a hülyeségért a szomszédba menni. Amint egymás mellett vannak azonnal tsuiso párbajoznak! :D
Media type
5:56
BMW Klub Budapest Story 2014

BMW Klub Budapest Story 2014

Részletek
2014. Július 20.-án megalakult a BMW Klub Budapest. Azóta sok programon vettünk együtt részt és több mint 400 tagunk van.

PartnereinkAutomotorcenter.hu autós találkozó Drótszamárpark kemping 2013

Autóstalálkozó Budapest
Tuning találkozó


Autós Tuning fesztivál

bara logo
Tuning roadshow
prevent-logo-partner
Autós találkozó Tuning fesztivál

Autós tuning találkozó

Autós találkozó 2014 AutoMotorCenter.hu
Autós találkozó 2013  AutoMotorcenter.huAutós találkozó 2014
Autós találkozó Tuning találkozó 2014
Autós találkozó Drótszamárpark kemping VelenceAutós találkozó Drótszamárpark kemping 2013
Autós találkozó 2013 honda-heart-logo
Autós találkozó 2013 corsa-club
Autóstalálkozó punto klub


Autós találkozó Velence Drótszamár park és kemping
Autós találkozó automotorcenter.hu Velence
wtcchungaryAutós találkozó Velence Drótszamár Park és kempingAutóstalálkozó Velence Drótszamár park és kempingAutóstalálkozó 2013 AutoMotorCenter.hu Drótszamárpark kemping - Velencei tó


dinamit
msky
ezvash
campona
bomba

proex