Adrenaline Rush Rally avagy hogyan túrázzunk még élvezetesebben!

Adrenaline Rush Rally avagy hogyan túrázzunk még élvezetesebben!

A TuningRoadShow egyik partnere az Adrenaline Rush Rally szervezője Makay Bence betekintést ad egy kicsit, hogy mi az Adrenaline Rush Rally célja pontosan. Természetesen élménybeszámolóval fűszerezve.

Sziasztok!

Lassan egy éve, hogy elkezdtünk túrázással foglalkozni, és túrákat szervezni Magyarország területén. Szerettünk volna olyan embereket megkeresni, akik értik és átérzik a szenvedélyünket, és szívesen kiélik ezt velünk az utakon. Fontos, hogy nem csak a vezetés, de a tájak is fontos szerepet játszanak a túrák tervezésénél. Mivel ez nem egy vállalkozás, hanem egy baráti társaság ezért nagyon komoly hangsúlyt fektetek a közös időtöltésre, hogy a pihenőkön a kocsikat elhagyva közösen szórakozzunk, és osszuk meg tapasztalatainkat egymással, és hogy egy kis versengés is legyen. Odáig jutottunk, hogy idén maximális létszámmal elmegyünk a Transzfogarasra 5 napra, életünk egyik legszebb kalandjára. Ne szaladjunk ennyire előre, inkább nézzük meg mi volt legutóbb.

arr-0-4

A mostani túránkról az egyik tagunk beszámolójának rövidített verzióját mutatnám meg nektek, hogy ne az én bennem élő marketingest kapjátok, hanem egy résztvevő tapasztalatait. Aki a vágatlan verziót szeretné látni a facebook oldalunkon megtalálja. www.facebook.com/adrenalinerushrally

Farsangi túra Robi tollából:

„Hála az égnek pár héttel korábban döntöttem, hogy az Adrenaline Rush Rally csodás, baráti csapatával tartok Budapesttől egészen Lillafüredig a Mátra kacskaringós szerpentinjein, na és persze a Bükkszéki fürdőbe. Szóval az idő szűkössége miatt (8:30-kor találkozó Pesten) nyugodt, tempomatos autókázás mellett elkezdtem kifesteni terepszínre az arcomat (mert még a jelmezes részvételre is rávettek…). Szóval megérkeztem, szerencsére már két festett arcú Joker, egy ninja, bűnügyi helyszínelő és rendőr kollégái, majd kicsivel később megérkezett macskanő is, tehát a derék Ludovikusz atya igazán nem tudta hova került. Rövid eligazítás és itiner kiosztás után megindultunk, volt aki kicsit keresztbe, de hát istenem, megcsúszott… :D

Innen kezdődött igazán a móka, elrajtoltunk a kezdeti, bemelegítős szerpentinnek, egy hangyányit útban voltak az Audik (nah, előtört belőlem a bunkó BMW-s). Hamarosan, a havas szakaszt követően elengedtek az Audik és beértem a velünk lévő E36 M3-at, illetve E46 330Ci-t (Nocsak, a kis 320cd nem is ment rosszul…). Majd egy településről kiérve a három BMW gyönyörűen, kötelékben kielőzve egy civil autót, együtt szaggatta tovább az aszfaltot. Természetesen elsőkként értünk az első etap végére Egerbe. Nem szeretnék megfeledkezni a nyomunkban száguldó kis Peugeot cabrioról sem, piszok kis dög, nem könnyű lerázni .

arr-0-2

Egerben összefutottunk Kőváry Barna rallyversenyzővel, aki boldogan osztott nekünk matricákat és állt le velünk beszélgetni, illetve fotózkodni.

Hamarosan nekivágtunk a második etapnak, immár szerény személyem is felvértezve egy operatőrrel. Ez volt az igazán erős szakasz, hegyi szerpentinek éles kanyarokkal, visszafordítókkal, volt, hol csúszós, vizes aszfalttal, néhol hóval. A csapatot kissé magunk mögött hagyva az E36 M3-al, azaz Gerzsonnal és Bálinttal hasítottunk és igyekeztünk befogni a már korábban elrajtolt két Subarut. Azt hiszem mindnyájunknak van egy kis baj a fejével, de valahogy így van ez jól. Sikerrel jártunk, társaink előzékenyen elengedtek minket, ennek Galyatető közelébe érve meg is lett a böjtje. Itt már komoly, 30 centi körüli hóval szegélyezett, néhol ellepett úton haladtunk, át is vettem a vezető szerepet a nyári gumis M3-tól. Majd egy üresebb placcot meglátva úgy gondoltam, na majd megforgatom a hóban, na, ez hülye ötlet volt, el is ástam szépen, már épp kezdtünk gondolkodni az operatőrrel, Benettel, hogy milyen gáz lesz, mikor beérnek a többiek és ki kell húzni, amikor sikerült nagy gázzal kietetnem és Gerzsonék nyomába erednem. Na, mint később kiderült, mindkettőnknek sikerült nagy gázzal átrepülni a kereszteződésben egyenesen, ahol jobbra kellett volna fordulnunk. Egymástól függetlenül valami sí centrumban kötöttünk ki, Gerzson az alsó parkolóban, én a felsőben megfordultam (apropó, ezen a szakaszon készült el életem képe, egy kis Valentinozás az autóval). Ahogy kocogtam lefele az úton szerencsére egyszer csak feltűnt Bence az ARR matricás S6-tal szemből, kiderült, hogy Gerzsonék elakadtak, visszamentünk értük és egy kölcsönkapott kötéllel az S6 sikeresen felhúzta a 30 centis hóból a felső parkolóba, persze ott az 50 centis hóba.


arr-0-3

A többiekhez csatlakozva, quattro S6-tal a hátam mögött vígan próbálgattam mit enged itt az automata váltó, szerencsére videóra is vették, mikor keresztbefordultam . A csapattal egy dinamikus, de biztonságos tempóval haladtunk úti célunk, Bükkszék fürdőjéig.
A meleg vizes medencék kitűnőek voltak az egész napos pörgés után, bár a fürdőzés kiszívott teljesen és semmi kedvem nem volt még hazavezetni.

Örülök, hogy ismét egy ennyire jó, baráti, kedves, rendes csapattal tölthettem egy csodás napot. Idegenek voltunk egymás számára, de volt egy dolog, egy közös pont, ami összekapcsolt bennünket, az autózás szeretete. Nem egy márka iránti rajongás, hanem maga a kerekeken gurulásé, az aszfalt meghódításáé. Itt nem számít, hogy ki mivel jön, a lényeg a közös élmény, ha segítség kell a másiknak, egyből akad valaki, aki segít, de ha csak szeretnél beülni valaki más mellé egy számodra is kívánatos autóba, annak sincs akadálya, itt mindenki szívélyesen fogad, ha Te is a helyes stílussal közeledsz.

Köszönöm Adrenaline Rush Rally csapata!”

arr-0-5

A jövőben szeretettel várunk minden érdeklődőt a túráinkon, ugyanis még bőven beférnek a normális autósok a baráti társaságba

Szeretnénk egy közösséget biztosítani azoknak az autófanatikusoknak, akik normális körülmények között utálkozás nélkül szeretnének autózni, nem csak beszélni róla.

Gyertek el ismerjük meg egymást, és érezzük jól magunkat! A szezon nálunk mindenkinél előbb kezdődik!

Makay Bence

alapító

Elkészültek Mexikóban az első BMW 2-es Coupé modellek - TRSonline.hu

Elkészültek Mexikóban az első BMW 2-es Coupé modellek - TRSonline.hu

A kétajtós prémium sportkompakt új nemzedékének sorozatgyártását a világ összes piacára kizárólag a San Luis Potosí városában működő létesítmény végzi, amelynek továbbfejlesztésébe a müncheni központú vállalatcsoport mintegy 125 millió dollárt fektetett be.

Bővebben...

Az új ŠKODA FABIA – Ötletesebb, mint valaha - TRSonline.hu

Az új ŠKODA FABIA – Ötletesebb, mint valaha - TRSonline.hu

Az új ŠKODA FABIA ötletesebb, mint valaha: a sikermodell negyedik generációja felszereltségétől függően akár negyvenhármat is kínálhat a márkára jellemző Simply Clever részletmegoldásokból, amelyekkel a cseh autógyártó nagyban megkönnyíti ügyfelei számára a mindennapi autózást. E funkciók közül öt teljesen új a kínálatban, míg további nyolc most jelenhet meg először a FABIA fedélzetén.

Bővebben...

Audi Grandsphere Concept: a közúti magángép - TRSonline.hu

Audi Grandsphere Concept: a közúti magángép - TRSonline.hu

A 2021. évi Nemzetközi Autókiállításon az Audi bemutatja az Audi Grandsphere koncepciójárművét. Az első osztályon való repüléshez hasonlóan az 5,35 m hosszú Grandsphere szedán a legnagyobb kényelemben tett privát utazás nyújtotta luxust az átfogó fedélzeti élménykínálattal egyesíti. A 4. szintű automatizált vezetés a szabadság új dimenzióit teszi lehetővé: ebben az üzemmódban a belső tér tágas élményszférává változik kormánykerék, pedálok vagy kijelzők nélkül. Az első ülések pedig első osztályú lounge teret formáznak, maximális hellyel, szabadabb kilátással és a holisztikus digitális ökoszisztéma minden funkciójához való hozzáféréssel, amelybe az Audi Grandsphere beépült.

Bővebben...

2021-ben a Volkswagen ID.4 a Világ Év Autója - TRSonline.hu

2021-ben a Volkswagen ID.4 a Világ Év Autója - TRSonline.hu

Wolfsburg / New York/Budapest – 2021-ben a „Világ Év Autója” egy Volkswagen: az új, teljesen elektromos ID.4 valamennyi nemzetközi konkurenciáját maga mögé utasította az idei nemzetközi „Word Car Awards” versenyen. A Világ Év Autója versenyt évente hirdetik meg. 24 országból több mint 90 nemzetközi autó-motoros újságíró adja le szavazatát a világpiac legjobb újdonságaira.

Bővebben...

Számos modellsorozatát frissíti 2019 nyarán a BMW

Számos modellsorozatát frissíti 2019 nyarán a BMW

Tovább bővül az új BMW 3-as limuzin, az új BMW 8-as Coupé és az új BMW 8-as Cabrio motorpalettája, bemutatkozik az új BMW 530e xDrive limuzin és az új BMW M550i xDrive limuzin, miközben a BMW 5-ös sorozat új V8-as benzinmotorral, az új BMW Z4 hatfokozatú manuális váltóval, a BMW M4 Coupé és a BMW M4 Cabrio pedig már alapfelszereltségként BMW M Competition Package teljesítménynövelő csomaggal gazdagodik.

Bővebben...

Fényszóró polírozás mesterfokon

Fényszóró polírozás mesterfokon

Pár hete a családba került egy kis Volkswagen Polo. A páromnak vettük, hogy legyen egy kis szaladgálósa. Csak 1.4 benzin, de meglepően jól szedi a lábát az alacsony sebességi fokozaton, így pont megfelelő egy városi autónak.

Bővebben...

A VI. Paul Walker emléknapon nem csak a színészről emlékezünk meg

A VI. Paul Walker emléknapon nem csak a színészről emlékezünk meg

Sajnos a tavalyi felvezetőautónk tulajdonosa ebben az évben elhunyt, így megemlékezünk róla is. Xavi Schmidt nagy rajongója volt Paul Walkernek és a Halálos Iramban című sorozatnak. Xavi több helyre is ellátogatott ahol forgatott régebben a stáb és fotókat is készített amiket megtekinthettek itt:

Bővebben...

Ismét Paul Walker megemlékezés, immáron VI. alkalommal a TRS szervezésében

Ismét Paul Walker megemlékezés, immáron VI. alkalommal a TRS szervezésében

Immáron a VI. Paul Walker megemlékezést tartja a TRS Online, ami Magyarország legnagyobb emlékmenete és megemlékezése. A menet a XX. kerületi Tesco áruháztól indul 22:00 kor.

Bővebben...

Nagyon brutál videó promót csinált a BMW az „M Town”-nak (+videó)

Nagyon brutál videó promót csinált a BMW az „M Town”-nak (+videó)

A világméretű „Too Much” kampány folytatásaként a BMW M GmbH felépítette az érzelmekben gazdag „M-es” pillanatok virtuális otthonát.

Bővebben...

BMW Hírek - Az új BMW X2 M35i

BMW Hírek - Az új BMW X2 M35i

Igéző formákba csomagolt sportosság – 2018 márciusi világpremierjét követően az új BMW X2 eme kettős koncepcióra épülve ejtette rabul főként modern gondolkodású fiatalokból álló célközönségét.

Bővebben...

A BMW X3 M és a BMW X4 M a Nürburgringen melegít

A BMW X3 M és a BMW X4 M a Nürburgringen melegít

A BMW M GmbH tovább bővíti nagyteljesítményű élsportolói összkerékhajtással felvértezett portfólióját: a BMW X3 M és a BMW X4 M álcázott prototípusai a Német Túraautó Bajnokság e hétvégi fordulójának betéteseményeként gurulnak ki a nagyközönség elé.

Bővebben...

I.D. R Pikes Peak a Classic Days találkozón (+videó)

I.D. R Pikes Peak a Classic Days találkozón (+videó)

Augusztus 3. és 5. között jön el ismét az I.D. R Pikes Peak ideje, ekkor debütál ugyanis Németországban, a Dyck kastélyban megrendezett 13. Classic Days veterán találkozón. 

Bővebben...

Szalayék tartják hatodik helyüket!

Szalayék tartják hatodik helyüket!

Hosszú idõ után elõször vették elõ a lapátokat – érdekes érzés volt, de most egy ideig nem akarják újra átélni. A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettõs a Türkmén Desert Race harmadik napján félórás ásás után a 12. helyet szerezte meg az autós mezõnyben, az összetettben azonban a keresztbeverések és az ellenfelek technikai gondjai miatt tartja a hatodik helyét.

Bővebben...

Ausztriában található a világ egyik legfanatikusabb Golf gyűjtője

Ausztriában található a világ egyik legfanatikusabb Golf gyűjtője

Egy osztrák kéményseprő rendelkezik a világ talán legnagyobb Golf-gyűjteményével: egészen pontosan 116 példány található Josef Juza Bécs közeli raktárában. A kilencvenes évek óta növekvő kollekcióban az egyszerű alapmodellek mellett akad jó pár különleges darab.

Bővebben...

Elindult az ÉV AUTÓJA szavazás! Töltsd fel most az autódat!

Elindult az ÉV AUTÓJA szavazás! Töltsd fel most az autódat!

Elindult az Év autója 2018 a TRS szervezésében. Összesen nyolc kategóriában jelölhetik az autójukat a nevezők! A részvétel teljesen ingyenes. A regisztráció után azonnal fel tudod Te is tölteni az autódat az Év autója 2018 beküldés menüpont alatt.

Bővebben...

Fejlesztések a TRS Közösség oldalán! Térképes TRS tagkereső!

Fejlesztések a TRS Közösség oldalán! Térképes TRS tagkereső!

Ismét fejlesztettünk a TRS közösség oldalán! Mától megtudhatjátok, hogy ki lakik a legközelebb hozzád! Miért is jó ez? Ha valahol megáll az autód és segítségre lenne szükséged, csak beírod, hogy hol vagy és megmutatja a térképen, hogy ki van melletted! 

Bővebben...

I. TRS SIM Weekend - Részletek

I. TRS SIM Weekend - Részletek

Ahoj szimulátor rajongók! Ne játssz egyedül otthon, inkább csatlakozz a TRS Gamer ROOM -hoz! A mai program Assetto Corsa és Live for Speed! Megpróbáljuk egy részét majd Live-ba is nyomni! A részletek:

Bővebben...

TRS SIM Weekend - Gyere Te is szimulátorozni

TRS SIM Weekend - Gyere Te is szimulátorozni

Sziasztok! Gondolom sokan vagytok úgy mint mi, hogy autós szimulátor játékokkal ütitek el a pihenésre szánt időtök. Megpróbáljuk egy kicsit összehozni a csapatot és a szombati-vasárnapi napokon csinálunk TRS szervereket ahova tudtok csatlakozni. A Discordon is tudtok csatlakozni hozzánk!

Bővebben...

BMW FEST vagy Zenei Fesztivál? Te mit szeretnél? Írd meg a véleményed!

BMW FEST vagy Zenei Fesztivál? Te mit szeretnél? Írd meg a véleményed!

Gondolom sokan olvastátok, hogy az idei BMW Fest ami Európában az egyik legnagyobb BMW-s autóstalálkozó, nem egyszerűen indul a szervezőknek, ahogy azt a vira hírportlál is megírta. Mi a Tuning Roadshow-sok személyesen is ismerjük a szervezőket. Kíváncsiak lennénk arra, hogy Ti hogyan vélekedtek egy "petíció" formájában!

Bővebben...

300 Volkswagen up!-al elindult a MOL Limo szolgáltatása Budapesten

300 Volkswagen up!-al elindult a MOL Limo szolgáltatása Budapesten

Elindult Budapesten a Mol Limo, a Mol Bubi mintájára kialakított közösségi autómegosztó szolgáltatás. Budapesten 200 darab benzines Volkswagen up! és 100 darab elektromos Volkswagen e-up! modellt vehetnek majd igénybe az érdeklődők, valamint a cég elektromos töltőhálózat kiépítését is elkezdte a régióban. 

Bővebben...

Hatalmas durranásra készül a Seat, új CUPRA: egy új márka születik

Hatalmas durranásra készül a Seat, új CUPRA: egy új márka születik

A CUPRA mindig a SEAT legsportosabb jellegének kifejezését jelentette. Ma a SEAT hivatalosan bemutatja az új CUPRA logót, és ezzel betekintést enged a CUPRA jövőbeni világába.

Bővebben...

V. Paul Walker emlékmenet információk

V. Paul Walker emlékmenet információk

Sziasztok TRS-esek!


Az V. Paul Walker emlékmenet útvonalát úgy terveztük meg, hogy az eddigi visszajelzésekből indultunk ki. A legtöbben azt írtátok, hogy ha folyamatosan az M0-án megyünk akkor nem tudtok videókat csinálni mert nagyon sötét van, illetve sokan csak ezért nem szeretnének éves pályamatricát venni. Sajnos az esti időpont és a kis utcák miatt a Fővárosi Rendezvénypark kilőve, így maradt az, hogy mindenképp egy nagyobb parkoló legyen az indulás és az érkezés helye.

Bővebben...

Balaton, a Magyar tervezésű autómárka

Balaton, a Magyar tervezésű autómárka

1956. elejére elkészült a két székesfehérvári törpeautó, az Alba Regia és a Balaton. Az előbbit a Horváth “Bózsi” József vezette csapat alkotta meg, az utóbbi munkálatait Zappel “Csöpi” József repülőgépmérnök vezette. Horváth már sárpentelei otthonában megkezdte saját tervei alapján egy jármű kialakítását, és amikor hírét vette, hogy munkahelyén hivatalosan is készül törpeautó, bevitte a terveket. 

Bővebben...

Foglald le előre az emlékmenetes talis matricádat!

Foglald le előre az emlékmenetes talis matricádat!

Az előző évekhez hasonlóan idén is készítettünk nektek külön erre az alkalomra gyártott limitált számú emlékmenetes matricát! Már most foglald le ha Te is szeretnél egyet ezek közül, hiszen mindig hamar gazdára lelnek! FRISS!! Már nem tudsz előfoglalni, már csak kint tudsz venni.

Bővebben...

V. Paul Walker emlékmenet és emléknap

V. Paul Walker emlékmenet és emléknap

Immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a tragikus autóbalesetben elhunyt legendás színész, Paul Walker emlékére szervezett megemlékezés és emlékmenet Budapesten, a Tuning RoadShow szervezésében. 2018. Január 27.-én, szombaton este 19:00-kor ismét útnak indulunk, hogy megemlékezzünk a kedvelt színészről, és emlékezzünk az autóbalesetekben elhunyt barátainkra, társainkra is. 

Bővebben...

Díjnyertes utánfutó a II. BMW SHOW és ExTrEmE Weekenden!

Díjnyertes utánfutó a II. BMW SHOW és ExTrEmE Weekenden!

Német autó találkozókon és BMW találkozókon a nézősereg központi témája! Három különböző rendezvényen egyedi kategóriában első helyezést ért el, teljesen egyedi darab a nagyvilágban ez az egy darab létezik.

Bővebben...

Részeg szlalom a II. BMW SHOW és Extreme Weekend-en

Részeg szlalom a II. BMW SHOW és Extreme Weekend-en

Részeg szlalom egy autó show-n?! Hogy pontosan mi is lesz ez az ügyességi játék? Hogy jön össze a részegség és a BMW Show?

Bővebben...

A nagy BMW-s nemek harca a II. BMW Show és extreme weekend-en!

A nagy BMW-s nemek harca a II. BMW Show és extreme weekend-en!

A BMW-s pasik azt állítják, hogy a Női BMW-s sofőrök nem ugyan olyan jók, mint a BMW-s pasik! Itt a lehetőség, hogy megmutassátok csajok, hogy ez nem így van! Magyarországon elsőként BMW-s nemek harca a II.BMW Show és Extreme Weekend-en (Szeptember 23 - Fővárosi Rendezvénypark)!

Bővebben...

Szlalom parádé a II.BMW Show és ExTrEmE Weekend-en! Jelentkezz most!

Szlalom parádé a II.BMW Show és ExTrEmE Weekend-en! Jelentkezz most!

Ismét lesz Szlalom Parádé a Fővárosi Rendezvényparkban! Ezúttal a II.BMW Show és ExTrEmE Weekend keretein belül!
Két kategória lesz. Utcai autó és verseny autó (épített), tehát bárki indulhat. Egyedülálló szinkronpálya lesz kiépítve, így nincs időmérés, hanem egymás ellen tudtok menni.

Bővebben...

Motoros Stunt bemutató a Fővárosi Rendezvényparkban

Motoros Stunt bemutató a Fővárosi Rendezvényparkban

Dér Gabi barátunk, ha már olyan jó idő volt, kijött egy kicsit szórakoztatni a kilátogató vendégeket. Első alkalommal volt kint, tetszett neki a technikás pálya. Megígérte, hogy amint engedi az ideje mindenképp kijön még egy kicsit bemutatózni!

Bővebben...

Birtokba vették a Fővárosi MotorShow-n a versenymotorokat a Cseppkő Gyermekotthon gyerkőcei!

Birtokba vették a Fővárosi MotorShow-n a versenymotorokat a Cseppkő Gyermekotthon gyerkőcei!

Mint ahogy sokan tudjátok megpróbálunk minden rendezvényünkbe karitatív jelleget bevinni. Idén a Cseppkő Gyermekotthon lakóit fogadjuk minden rendezvényünkön. Elsőként a Fővárosi Motor Show keretein belül történt ez. A H-Moto Team volt a partnerünk benne.

Bővebben...

JAPFest 2017 - Japán autóstalálkozó

JAPFest 2017 - Japán autóstalálkozó

Júniusban a Japán autósok vették birtokukba a Fővárosi Rendezvényparkot. Első alkalommal lett felvéve a programba a ParKING ügyességi verseny ami nagy sikernek örvendett. A bólyás ügyességi pálya először sokakat megviccelt, de amikor a vonalvezetést megszokták, egyre gyorsabb köridők születtek.

Bővebben...

Egyedi autók az első Magyarországi Opel Show-n

Egyedi autók az első Magyarországi Opel Show-n

Aki május 13.-án kilátogatott a Fővárosi Rendezvényparkba szebbnél szebb és egyedi Opelekkel és Vauxhall-okkal találkozhatott. A játékok és a több kategóriás autószépségversenyben legjobb helyezést elérők rengeteg oklevéllel és kupával távoztak.

Bővebben...

Vezetéstechnikai nyíltnap a Fővárosi Rendezvényparkban

Vezetéstechnikai nyíltnap a Fővárosi Rendezvényparkban

Autós-motoros nyíltnapot tartunk a Fővárosi Rendezvényparkban!
Ha jogsi előtt állsz, vagy már megvan a jogosítványod de bizonytalan vagy, ne a parkoló kocsik között vagy az utcán gyakorolj ahol balesetet okozhatsz!

Bővebben...

Balesetmentes volt az első Szlalom Parádé

Balesetmentes volt az első Szlalom Parádé

Eddig még csak a Driftesek mutathatták meg a tudásukat a rendezvényeinken, mint például a BMW Show-n, ahol a Westend City Center tetején építettünk egy drift pályát, vagy mint a DriftDay-en amit a tököli Drift Arénában tartottunk.

Bővebben...

Nem várt sikereket hozott az első NAT!

Nem várt sikereket hozott az első NAT!

A nyár búcsúztatására rendeztük meg az első NAT 2K16-ot. Több száz német autós tette tiszteletét a Fővárosi Rendezvényparkba. Gyönyörű időt fogtunk ki, gondolom ezért is volt az első NAT-on ilyen kiemelkedően magas a létszám.

Bővebben...

Az első BMW Summer Meet 2016-ban!

Az első BMW Summer Meet 2016-ban!

Megrendeztük az első BMW Summer Meet-et a Fővárosi rendezvényparkban. Családias hangulatban élvezhettük a napsugarakat. Ahogy kértük többen hoztatok grillt és a baráti társaságotokban oda is tettétek a husikat.

Bővebben...

Jön a nyár egyik legnagyobb autós családi fesztiválja az ÉlményFesztivál!

Jön a nyár egyik legnagyobb autós családi fesztiválja az ÉlményFesztivál!

Garantáltan felejthetetlen élménnyel tér haza aki ott lesz az ÉlményFeszten július 23-24-én Budapesten! A TuningRoadShow csapata Magyarország legszebb autói mellett Drift és Gymkhana bajnokokat is felvonultat a rendezvényein, ezúttal sem lesz ez másképp.

Bővebben...

I. Auchan futam, avagy márkapárbaj bevásárlókocsikkal

I. Auchan futam, avagy márkapárbaj bevásárlókocsikkal

Szóval elgurult a gyógyszerünk? IGEN! Nevezd be másod magad az I. Auchan futamra! Garantált az adrenalin és a nevetés! Nagyszabású majálisozásra vár mindenkit a Tuning Roadshow csapata május 14-én a Fóti Auchan áruház parkolójába a Fővárosi Tuning Majálisra!

Bővebben...

Gyerekgokart futam a Tuning Majálison

Gyerekgokart futam a Tuning Majálison

A TuningRoadshow mindig ügyel arra, hogy a család minden tagja jól érezhesse magát rendezvényein. Éppen ezért, most egy kis gokartozásra invitálunk minden 10év alatti fiút és lányt, hogy jöjjön el szüleivel és próbálja ki magát a külön erre a célra kialakított mini pályánkon.

Bővebben...

Több százan voltak az I. Budapest Night Cruisingon (videóval)

Több százan voltak az I. Budapest Night Cruisingon (videóval)

A körülbelül 30 autóra tervezett első Budapest Night Cruising (BNC) jóval nagyobbra sikeredett mint ahogy arra előzetesen számítottunk.  Már az elindulásnál tudni lehetett, hogy nem lesz könnyű dolog az átvonulás Budapesten délről északra, hisz a rengeteg különféle autó megtelítette az Obi parkolóját.

Bővebben...

Adrenaline Rush Rally avagy hogyan túrázzunk még élvezetesebben!

Adrenaline Rush Rally avagy hogyan túrázzunk még élvezetesebben!

A TuningRoadShow egyik partnere az Adrenaline Rush Rally szervezője Makay Bence betekintést ad egy kicsit, hogy mi az Adrenaline Rush Rally célja pontosan. Természetesen élménybeszámolóval fűszerezve.

Bővebben...

Átadtuk a TuningRoadShow-s rendezvényen gyűjtött adományokat a Máltai Szeretetszolgálatnak

Átadtuk a TuningRoadShow-s rendezvényen gyűjtött adományokat a Máltai Szeretetszolgálatnak

A tavalyi Paul Walker megemlékezés nem egy hagyományos megemlékezés volt. Mivel a Halálos Iramban sztárja maga Paul Walker is rengeteg karitatív megmozdulásban vett részt, így a TuningRoadShow csapata kitalálta, hogy a megemlékezőkkel együtt közösen gyűjtenek mécseseket az utcán élő hajléktalanok számára, hogy ezzel is enyhítsék az esti mínuszokat.

Bővebben...

Ismét hatalmas tömeg a Paul Walker emlékmeneten és emléknapon

Ismét hatalmas tömeg a Paul Walker emlékmeneten és emléknapon

A 2015-ös Paul Walker emléknap és emlékmenet az előző évekhez hasonlóan, a színész halálának harmadik évfordulóján is óriási érdeklődésnek örvendett. Ezt igazolja, hogy több mint 1000 autó vonult fel az M0-ás autóúton a Szigetszentmiklósi Auchantól a Törökbálinti Auchan áruházig.

Bővebben...

Márkapárbaj a TuningRoadShow-n holnap!

Márkapárbaj a TuningRoadShow-n holnap!

Holnap megnézzük, hogy ki a legény a gáton! A tököli repülőtér területe adott arra, hogy a Drift pálya mellé egy ügyességi pályát építsünk...és meg is csináljuk nektek!!!

Bővebben...

Gyere és nyerd meg Te a Wellness pihenést a TuningRoadShow-n!

Gyere és nyerd meg Te a Wellness pihenést a TuningRoadShow-n!

A kilátogató vendégek között kisorsolunk egy Wellness pihenést a Pollushof Panzió jóvoltából. Hogy hogyan nyerheted meg? Gyere ki és megtudod!...és akkor lássuk pontosan miről is van szó:

Bővebben...

Az év utolsó SUZUKI találkozója a tököli TRS-en!

Az év utolsó SUZUKI találkozója a tököli TRS-en!

Naptárba feljegyezni az év utolsó Suzuki találkozóját! Október 11. Tököli repülőtér! Nem egy szokványos Suzuki találkozó lesz a TuningRoadShow-n, mert nem csak értékes díjakat nyerhettek a Verdafesztesek több kategóriás szépségversenyein és játékain, hanem adok-veszek börze is lesz!

Bővebben...

Évvégi Opel találkozó és Adok-veszek börze a TRS-en Tökölön!

Évvégi Opel találkozó és Adok-veszek börze a TRS-en Tökölön!

Magyarország egyik legnagyobb Opeles Facebook csoportja A Nagy Opel Adok-veszek is csatlakozik a TRS-hez Október 11.-én a tököli repülőtéren.

Bővebben...

Drift Őrület Október 11.-én a tököli repülőtéren (az év utolsó drift rendezvénye)

Drift Őrület Október 11.-én a tököli repülőtéren (az év utolsó drift rendezvénye)

Ha a Drift szerelmese vagy akkor Te se hagyd ki az év utolsó drift rendezvényét a DRIFT DAY 2015-öt! Ha nem ültél még igazi DRIFT Szörnyetegben akkor gyere ki mindenképp mert egész napos DRIFTTAXIzás lesz, beülhetsz street, gymkhana vagy a Magyar bajnok Galacs Gábor autójába ahol garantáltan egy életre szóló élményben lesz részed.

Bővebben...

Így nyerhetsz páros belépőt, vagy DriftTaxi jegyet a Tököli TRS-re!

Így nyerhetsz páros belépőt, vagy DriftTaxi jegyet a Tököli TRS-re!

Sokan kérdeztétek, hogy lehet-e páros belépőt nyerni, vagy esetleg a DriftTaxira ingyen menetet! Van egy jó hírem! Igen.

Bővebben...

A nyár utolsó és egyik legdurvább autósrendezvénye Októberben a tököli reptéren!

A nyár utolsó és egyik legdurvább autósrendezvénye Októberben a tököli reptéren!

A TRS (TuningRoadShow) és a VerdaFeszt2015 csapata október legdurvább autós rendezvényét mutatja be a tököli reptéren! A megszokott Drift őrület a WestEnd után átköltözik a tököli reptérre és egésznapos DRIFTTAXI lesz (DRIFTDAY) a driftarénában driftbajnokokkal.

Bővebben...

Ütősre sikeredett a 2015-ös BMW Show promo videó forgatása!

Ütősre sikeredett a 2015-ös BMW Show promo videó forgatása!

A Nyári Tuning Show-n oda tették magukat a BMW-sek! Akik kilátogattak azoknak felejthetetlen élményben volt részük, hiszen Galacs Gábor Magyar Drift bajnok mellett Bimmer Bandita és Peti is sziporkázott a forgatáson.

Bővebben...

Nyári TuningShow és BMW Show promó videó forgatás

Nyári TuningShow és BMW Show promó videó forgatás

A TuningRoadShow-nál is elindul a szezon!

Az első állomás a pilisjászfalui Mustang Pub és Grill. A már megszokott autós motoros programokon kívül most egy kuriózum várja a kilátogatókat, még pedig a BMW Show 2015 promó videójának a forgatása.

Bővebben...

Közel 1500 autó vett részt a Paul Walker emlékmeneten és az emléknapon

Közel 1500 autó vett részt a Paul Walker emlékmeneten és az emléknapon

Az AutoMotorCenter.hu ismét egy sikeres rendezvényt tudhat maga mögött, melynek segítői voltak az AmCars.hu, a TuningRoadshow.hu és a Smoke & Charm csapata.

Bővebben...

Ismét megrendezésre kerül a Paul Walker emléknap autóstalálkozóval egybekötve

Ismét megrendezésre kerül a Paul Walker emléknap autóstalálkozóval egybekötve

Az AmCars.hu és az AutoMotorCenter.hu közreműködésével idén is meglesz tartva a Paul Walker emléknap. Tavaly a duna parton az Árpád híd tövében emlékeztünk meg a Halálos Iramban sztárjáról aki tragikus balesetben vesztette el az életét. Idén szervezettebb formában emlékezünk meg róla a Campona I. szintjén lévő fedett parkolóházában.

Bővebben...

Óriási siker, autó csodák és drift őrület az I. AutoMotorCenter.hu Országos Autóstalálkozón!

Óriási siker, autó csodák és drift őrület az I. AutoMotorCenter.hu Országos Autóstalálkozón!

A hétvégén került megrendezésre az I. AutoMotorCenter.hu Országos Autóstalálkozó, ahol a jó hangulatot még az sem tudta elrontani, hogy délelőtt még egy kis eső áztatta a korán kelők autóit. A délutáni napsütéssel érkező nyeremény-zápor azonban már senkit nem zavart, sőt!

Bővebben...

Augusztus 10-11-én megrendezésre kerül az I. AutoMotorCenter.hu Autóstalálkozó!

Augusztus 10-11-én megrendezésre kerül az I. AutoMotorCenter.hu Autóstalálkozó!

Ez a hétvége kicsit más lesz, mint a megszokott autóstalálkozók, hiszen mi nem hagyjuk, hogy bárki is unatkozzon majd aki kilátogat hozzánk, ezért egész napos autós-ügyességi vetélkedőkkel várunk mindenkit, akár egyedül, akár családdal, gyerekkel vagy akár kutyával együtt érkezik!

Bővebben...

Apróhirdetések

Friss hírek

TOP 15 Durva autó a HILLCLIMB MASTERSen

Részletek
TOP 15 Durva autó a HILLCLIMB MASTERSen. Ezt meg kell nézned ilyet ritkán látsz!!!

2017 Perth Race 3 - Stadium SUPER Trucks

Részletek
2017 SST Perth Race 3, replaces previous upload that didn't have the starting grid graphics. EXCITING FINISH! #stadiumsupertrucks, #motorsports #trucks
Media type
0:22
BMW Show Július 19. Westend (trailer #2)

BMW Show Július 19. Westend (trailer #2)

Részletek
Tokyoi drift a WestEnd tetején! Ilyen még nem volt gyere és nézd mega BMW Show-n július 19.-én!!!Készítette: Modesto Máté
Media type
4:14
Májusi szlalom döntő - BMW vs. Lada

Májusi szlalom döntő - BMW vs. Lada

Részletek
A májusi szlalom döntője a Fővárosi Rendezvényparkban. Szekeres Krisztián - BMW E36 vs. Tóth Henrik - Lada
Media type
0:35
Durva drift az Assetto Corsa-ban

Durva drift az Assetto Corsa-ban

Részletek
DTP Drift Mod assetto corsa Ha szeretnél csatlakozni hozzánk akkor a Facebook csoportban megteheted: TRS Gamer Room - Tuning RoadShow.hu {no_badwordfilter}
Media type
1:49
BMW Klub Budapest - Lángcsata a BMW Fest-en

BMW Klub Budapest - Lángcsata a BMW Fest...

Részletek
A BMW Klub Budapest is szórakoztatta a Soltvadkerti BMW Festre kilátogató vendégeket. :)

PartnereinkAutomotorcenter.hu autós találkozó Drótszamárpark kemping 2013

Autóstalálkozó Budapest
Tuning találkozó


Autós Tuning fesztivál

bara logo
Tuning roadshow
prevent-logo-partner
Autós találkozó Tuning fesztivál

Autós tuning találkozó

Autós találkozó 2014 AutoMotorCenter.hu
Autós találkozó 2013  AutoMotorcenter.huAutós találkozó 2014
Autós találkozó Tuning találkozó 2014
Autós találkozó Drótszamárpark kemping VelenceAutós találkozó Drótszamárpark kemping 2013
Autós találkozó 2013 honda-heart-logo
Autós találkozó 2013 corsa-club
Autóstalálkozó punto klub


Autós találkozó Velence Drótszamár park és kemping
Autós találkozó automotorcenter.hu Velence
wtcchungaryAutós találkozó Velence Drótszamár Park és kempingAutóstalálkozó Velence Drótszamár park és kempingAutóstalálkozó 2013 AutoMotorCenter.hu Drótszamárpark kemping - Velencei tó


dinamit
msky
ezvash
campona
bomba

proex