Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

A körülbelül 30 autóra tervezett első Budapest Night Cruising (BNC) jóval nagyobbra sikeredett mint ahogy arra előzetesen számítottunk.  Már az elindulásnál tudni lehetett, hogy nem lesz könnyű dolog az átvonulás Budapesten délről északra, hisz a rengeteg különféle autó megtelítette az Obi parkolóját.

Közel 150 autóval indultunk el, így legalább 300-400 ember vett részt a cruisingon.

Ugyan az elindulásnál voltak fennakadások, hiszen senki sem akarta utolsóként elhagyni az OBI parkolót, végül rendben és balesetmentesen megérkezett a közel 150 autós konvoj a szentendrei úti Auchan áruház parkolójába. A menetet végig videóztuk autóval, külső kamerával, telefonokkal és goprokkal, így nagyon jól sikerült a videó összeállítás az eseményről.

Ha tetszett ez a megmozdulás, és szívesen velünk tartanátok a következő Budapest Night Cruisingon (BNC) is, akkor jelezzétek szándékotokat a facebook eseményünkben: https://www.facebook.com/events/1538593716443032/

Mindenkinek köszönjük a részvételt, köszönjük a támogatást és a türelmet a 3. és 11. kerületi Rendőrkapitányságnak és a Polgámesteri hivataloknak illetve külön köszönjük a támogatást az Immochan és az Auchan Magyarország áruházláncnak.

Az összefoglaló videó nem jöhetett volna létre segítőink közreműködése nélkül, név szerint Kovács tamás > kamera 1 Jellasics Gábor > kamera 2, Modesto Máté, Suhánszki Szabolcs és a vakmerő Bimmer Laci. A képeket ismét a CSS tuningtól kaptuk, melyeket az eseményben vagy a CSS tuning facebook oldalán találtok meg.