Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Az AutoMotorCenter.hu ismét egy sikeres rendezvényt tudhat maga mögött, melynek segítői voltak az AmCars.hu, a TuningRoadshow.hu és a Smoke & Charm csapata.

Megtelt a budapesti Campona parkoló a tavaly év végén tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkerre megemlékező autókkal a múlt hét végén. Az idei rendezvénynek a Campona biztosította a helyszínt, mely parkolójának első emeletén került megrendezésre az első Paul Walker emléknap ahol a kilátogatók a Halálos Iramban sztárja emlékére a tuning autós találkozókon megszokott programokkal tarkított rendezvényen vehettek részt, mint például a hangnyomás verseny vagy az autó szépségverseny.

Paul Walker emlékmenet Campona 2014

Mint ahogy megszokhatták az AutoMotorCenter.hu rendezvényekre kilátogatók, ismételten rengeteg tombola nyereményre tehettek szert, amelyhez közel 20 támogató ajánlotta fel termékét, szolgáltatását vagy ajándék utalványát. Természetesen a tombola ahogy Paul Walker is tette mindig, jótékonyságra lett felhasználva, hiszen a Tököli Elek-Ágh állatmenhely lett vele támogatva .

Az időjárás kegyesnek bizonyult, hiszen eső nem volt, így napközben a Campona első emeleti fedett parkolóháza 80%-ban megtelt a több száz tuning imádó autójával. 20:15 környékén elindult egy nagyobb konvoj a pesterzsébeti Tescohoz, ahol a Smoke & Charm vezetői által szervezett gyülekezési pont volt, így a magyarországi Paul Walker emlékmenethez csatlakozva megindult 21 órakkor rendezett sorokban a menet a Camponához.

22 óra előtt pár perccel megérkezett a menet első autója motoros felvezetéssel. A Camponában már ott lévő autókonvojjal együtt a pesterzsébeti tescos emlékmenet, (közel 1500 autó) cirka másfél óra alatt megtelítette a Campona területén lévő parkolókat, és ezáltal megérkeztek a nagyobb tuning és autós klubbok is a rendezvényre.

Paul Walker megemlékezés Campona 2014

A Halálos Iramban sorozatban több amerikai autó csodát is megtekinthettünk, így a rendezők a kilátogatóknak magyarországi amerikai autócsodákat is kiállítottak, melyeket a szervező partner az AmCars.hu állított ki.

Sokan úgy gondolták ,hogy a rendezvény a tavalyi menethez hasonlóan illegális lesz, ezért volt pár gumiégető és fordulatszám hajhász akiknek rendbontó tevékenysége csírájában el lett fojtva ugyanis a Budafok-Budatétényi Rendőrkapitányság is segítette folyamatos jelenlétével a rendezvény kultúrált, balesetmentes lebonyolítását.

A szervezők ígéretükhöz híven éjfélkor megemlékezést tartottak, aminek folytán a Campona sötétségbe borult sajnos a tűzgyújtási szabályok miatt a mécses gyújtás helyett a megemlékezők telefonjuk feltartásával jelezték, hogy sosem feledik el egyik legkedvesebb színészüket.

Paul Walker megemlékezés 2014

Jövőre újra találkozunk!Végezetül de nem utolsó sorban szeretnénk megköszönni régi és új partnereinknek, hogy ilyen színvonalas rendezvényt le tudtunk bonyolítani:

- a Campona Bevásárlóközpontnak a rendezvényhelyszínt
- a Siórally.hu-nak az élményautózás utalványokat
- az Autochip.hu-nak a chiptuning utalványokat
- a Barakárpitnak a kormánybőrözéseket
- az EzWash-nak a prémium mosásokat
- a DinamitDob-nak a kipufogó végeket a dobokat, és asportlégszűrőket
- a Drifted.hu -nak a driftbelépőket a 2015-ös Sebességfesztiválra és a Drifttaxi jegyet
- az Orczy kalandparknak a belépőket
- a K2-nek az autóápolási szereket
- az élménygokartozás jegyeket a Gokartringnek
- a Kadar-Car-nak az olajcsere kuponokat
- a Bomba-nak az energiaitalokat
- az M-Sky-nak a hangosítást
és végezetül a PROEX-nek a hangnyomásmérő műszert!