Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Ez a hétvége kicsit más lesz, mint a megszokott autóstalálkozók, hiszen mi nem hagyjuk, hogy bárki is unatkozzon majd aki kilátogat hozzánk, ezért egész napos autós-ügyességi vetélkedőkkel várunk mindenkit, akár egyedül, akár családdal, gyerekkel vagy akár kutyával együtt érkezik!

Természetesen mindenféle típusú, verziójú, kiadású és megjelenésű autóval érkező látogatót szívesen látunk, akik eltöltenének velünk egy strandolós, sátorozós, játékos, bulis hétvégét a Velencei tó partján lévő Drótszamár Park és Kempingben.

Autós Találkozó Drótszamár park és kempingA gyermek és kutyabarát kempingnek köszönhetően tehát a családosokat és kutya gazdikat is szívesen látjuk, de aki egyedül érkezik az sem fog unatkozni, hiszen számos programunk közül válogathat egész nap.

A szexy autómosások alkalmával először a férfiak legeltethetik majd szemüket a jobbnál-jobb csajok nedves domborulatain, ezt követően azonban fordul a kocka, hiszen később a hölgyeken lesz a sor, hogy eldöntsék a pasik közül kinek van a legjobb vádlija, illetve ki büszkélkedhet a legnagyobb pocakkal vagy éppen a legszexisebb hasizmokkal.

Szexy autómosás az autóstalálkozón
Az ital- illetve felni kitartó verseny valamint a sörivó verseny alkalmával pedig a férfiak egymás közt dönthetik el, ki a legkeményebb a vidéken.

Az ügyességi versenyeken bárki próbára teheti majd kézügyességét és koncentráció készségét és mivel minden játékban értékes nyeremények várnak gazdára, ezért érdemes lesz benevezni illetve előregisztrálni a weboldalunkon.
Az autó-limbóban egy csapatra, a kerékcsere versenyben pedig gyorsaságra lesz szükség, az alkatrész felismerő játékban és az autós kvízben azonban már az autó ismeretünket is elő kell varázsolni. Az egész napos autó szépségversenyre szintén nevezhet bárki, aki veszi a fáradtságot, hogy a kánikula ellenére kicsinosítsa autóját, de ha valaki piszkosan szereti, az sem gond.

Mindezek után érkezik Galacs Gabi profi drift versenyző aki megpróbálja majd drift autójával elszínezni az eget, hiszen készül nekünk egy kis drift bemutatóval és gumi égetéssel is.

Galacs-driftA strand természetesen egész nap látogatható, külön belépőt nem igényel, sőt akár a sátrak is felverhetőek a tótól mindössze 20 méterre is. A gyerekeket árnyékos játszótér várja, a kutyák számára pedig külön nekik kialakított strandrész gondoskodik az aktív pihenésről.

kutyastrandÉrdemes lesz mindenkinek sátorral érkezni, hiszen az esti tombolasorsolás után Zima garantálja majd a jó hangulatot és a legjobb zenéket éjszaka is. Vasárnap levezető programokkal és közös strandolással zárjuk a hétvégét.